Registrerte bryggerier

B.R.A Brygg

B.R.A Brygg

Bengt Rune Andersen

B.R.A Brygg holder til på solsiden i Sandnes, Bengt Rune Andersen står bak BRA-brygg. Han har holdt på siden 2019. Jeg brygger det som ingen andre mener går an å brygge.

Grenda Hjemmebryggeri

Grenda Hjemmebryggeri

Henning Sjøblom-Gustafsen

Jeg er 45 år, bor på Bærums Verk, er gift og har en datter på 13år. Jeg jobber til daglig som Analytical engineer i IF Skadeforsikring, der jeg jobber med å tilrettelegge data for analyse. Jeg har brygget i 10 år, og vil runde batch #100 i løpet av året. Jeg synes det er artig å teste ut ulike øltyper og ingredienser. Jeg er opptatt av kortreist, både malt og gjær, men også egen plukket/dyrket frukt, bær eller andre spennende ingredienser som passer til brygging. Typer øl jeg liker best å brygge og drikke er type mørk Ale, Surøl, belgiske varianter.

Huldrevatn

Huldrevatn

Bård Hoveid

Et fellesskap og bryggeri-prosjekt som handler om å brygge og bygge eget. I tillegg til en YouTube kanal og podkast om øl og ølbrygging. En stor søken om kunnskaper og ferdigheter er en stor inspirasjon - Brygget siden 2014, og ikke bare over 200 batcher med øl, men også timesvis brukt ved å lese bøker, høre på podkaster og oppsøke nye erfaringer og et mangfold innen fellesskap og øl!

Krokbu Bryggeri

Krokbu Bryggeri

Andre Henaas

Mann 37 år, brygget siden 2021. Bor i Maura (Nannestad) gift og har 2 barn 🙂 Som brygger liker jeg å teste ut andre folk sine oppskrifter, lyse og humlerike øl er nok favoritten!

Ljøkilds Gaardsbryggeri

Ljøkilds Gaardsbryggeri

Per Einar Ljøkjel

-

Meråker Bryggeri

Meråker Bryggeri

Lars Jeremy Holten Hanstad

-

Nr.13 Bryggeri

Nr.13 Bryggeri

Tomas Mæhle

Min forhistore til å bli hjemmebrygger startet hjemme hos mine foreldre, laaangt tilbake i tid. Min bror sa hvert år i jula at \"til neste år... da har jeg lyst til å prøve å brygge eget juleøl\". Med det ble bare med praten. Men det var noe interessant med det. Kunne det tenkes at en skulle klare å lage sitt eget juleøl, og at det faktisk blir godt? Uansett så skulle det gå 10 - 12 julemiddager til før ord ble til handling. Iallefall starten på handlingen. I 2016 gikk jeg og to kamerater sammen og spleisa på en netthandelen-brygger. Helt uten å vite verken hvor man får kjøpt ingredienser eller hvordan det fungerer i praksis å lage vørter. Handlingskraften og kunnskapen uteble, så bryggeren stod å samlet støv i 5 år før den ble tatt i bruk! Pga av litt personlige årsaker så var ikke økonomien på plass til å kunne satse hardt på allgrain-brygging før 2022 Jeg begynte så smått med ekstraktbrygg, for å få en forståelse for gjæring og temperaturkontroll. Så etter en 6-7 batcher med noen rare smaker så ble jeg nødt til å fordype meg litt. Heldigvis har jeg noen gode kamerater som har eget bryggeri som jeg kunnet lene meg på. Jeg ble fort pusha til å børste støv av brygge-apparatet og komme i gang med selvprodusert vørter. Så fra seint 2021 og frem til i dag har både lærekurven og investeringene tatt fart. Den spede start av Nr.13 Bryggeri startet på kjøkkenet hjemme i Håsenvegen nr.13. og endte som ett kjellerbryggeri på 13kvm. Etter 21 batcher med allgrain så måtte jeg pakke ned og sette ryggeriet og bryggelivet på vent, da vi solgte boligen i 2024. Jeg har i de siste 7 månedene vært fullt opptatt med å totalrenovere ny bolig, deriblant ett helt nytt bryggeri. Det er mulig jeg har tatt meg \"vann over hodet\" med å melde meg på som brygger på hjemmebryggerfestival uten ett oppegående bryggeri (Enda) :p Det neste kapittelet i Nr.13 står for tur, noe som vil bli delt med dere festivaldeltagere, bryggere og arrangører iløpet av hjemmebryggerfestivalen 2026 i form av to selvproduserte øl. Jeg håper det faller i smak!

Pilsboden Bryggeri

Pilsboden Bryggeri

Trond Tysnes

-

Rusty Pig Brewery

Rusty Pig Brewery

Erik Sjøstrand

Typisk Covid-brygger. Startet Skjærtorsdag 2020, og ikke sett meg tilbake. Snart 200 batcher under belte, og lærer stadig noe nytt. Jeg er drevet av felleskapet, og alle de herlige menneskene i det. Også øl da 😉 #brewingbridges

SÆBØ BRYGGERI

SÆBØ BRYGGERI

Lars Sæbø

Et knøttlite uthus ble til et knøttlite bryggeri i 2020. Her brygges pils, ipa, hveteøl,stout, surøl og annet godt øl. Kan strekke meg til å sette en Hard Zeltzer men der går grensa. Befinner seg i Eidfjord innerst i Hardangerfjorden et kvarter fra Hardangerbroen. Bryggern er en mann på 50. Han er også producer av Sæbøspaden og annet som er ølrelatert og laget av eik og bjørk.

Venaas Brygg

Venaas Brygg

Anders Venaas

Navn: Anders Venaas, Alder: 50, Bosted: Kløfta. Gift med Kari-Mette og pappa til to gutter. Jobber som IT-leder. Startet med hjemmebrygging i 2015 med en enkel 30L netthandelsbrygger. Tok en pause før jeg ble dratt inn igjen i 2020 av Kenneth (Shit Happens). Nå brygger jeg mest på Grainfather G40, men også litt på G30, Speidel 50 og innimellom hos North Brew i Nittedal – på 1000L-anlegget. Er litt gadget-freak og har gått all-in på Kegland RAPT. Har gått helt over til bokser og fat.

Widebay Brew

Widebay Brew

Jan André Møst

Lite bryggeri fra lille Harøya i Ålesund

Xtreme Brew

Xtreme Brew

since 2025

Taking brewing to the extreme since 2025